WS318n-21 WIFI ROUTER, WHITE

  • Cikkszám: kizárólag partnereknek
  • Gyártói cikkszám: kizárólag partnereknek
  • EAN: kizárólag partnereknek
  • Készleten: 50+
Az árak megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!
Háttéradatok
Rövid leírás:

HUAWEI WS318n: 300Mbps Wi-Fi Router (két antennával)

Ismertető:

Az internet hozzáférési mód automatikus azonosítása
A router automatikusan tudja azonosítani az internet hozzáférési módját (PPPoE/DHCP). Nincs szükség manuális műveletre.
Megjegyzés:
PPPoE, DHCP, statikus IP, és híd a leggyakrabban használt internet hozzáférési módok és ezeket a HUAWEI Router WS318n támogatja.  

Az eszköz sávszélességének korlátozása (MAC QoS)
A router-en beállítható az eszköz sávszélessége a MAC cím alapján. A router hálózatához csatlakoztatott egyes eszközök sávszélessége külön beállítható a családtag speciális internet hozzáférési igényei alapján.

Kapcsolódás egy másik HUAWEI router-hez
A Hi gomb lenyomásával két olyan router-t csatlakoztathat, amelyek támogatják a HUAWEI HiLink-et, hogy kibővített lefedettségű hálózatot hozzanak létre.
Az Ethernet kábellel két HUAWEI router-t is csatlakoztathat, amelyek támogatják a HUAWEI HiLink-et, hogy kibővített lefedettségű hálózatot hozzanak létre.
A router automatikusan tudja szinkronizálni az elsődleges router-e Wi-Fi beállításait. Ha megváltoztatod a Wi-Fi nevet, Wi-Fi jelszót vagy az elsődleges router-en az admin jelszót, ugyanazok a beállítások lesznek automatikusan szinkronizálva a másodlagos router-re. Amikor több router van otthon, automatikusan csatlaktatva leszel a router-re az optimális Wi-Fi hálózattal.
Kapcsolódás a régi router-edhez (vezetékes híd vagy vezeték nélküli ismétlő módban) hálózat létrehozásához
Ethernet kábellel a HUAWEI WiFi WS5200 beilleszthető egy régi útválasztóra, és hálózatot képezhet. Ebben az esetben a HUAWEI WiFi WS5200 másodlagos útválasztóként működik.
A HUAWEI Router WS318n a régi router-ed Wi-Fi-jére is tud csatlakozni vezeték nélküli ismétlőként. Amikor a router egy vezeték nélküli ismétlőként funkcionál, ugyanaz a Wi-Fi neve és jelszava, mint a régi router-nek. Csak egy Wi-Fi hálózat lesz otthonodban.
Megjegyzés:
Ha két HUAWEI router-ed van, amelyek támogatják a HUAWEI HiLink-et, akkor a HUAWEI HiLink használatával a két router csatlakoztatása kényelmesebb lesz.
Az adatvédelem biztonsítása több biztonsági mechanizmussal
A HUAWEI Router WS318n irányítja a Wi-Fi hozzáférést és lecsatlakoztatja a nem kívánt eszközöket, hogy megakadályozza az illetéktelen hozzáférést.
Támogatja a guest Wi-Fi-t. Beállíthat egy dedikált Wi-Fi hálózatot a vendégek számára. A vendégek hozzáférhetnek a vendég Wi-Fi-hez, de nem tudják kezelni a router-t vagy hozzáférni az otthoni hálózat más eszközeihez. Ennek a célja az otthoni hálózati és adatvédelmi biztonság.
A hálózati biztonság fejlesztése érdekében elrejtheted a Wi-Fi nevedet. Ha a Wi-Fi neved rejtett, a vezetéknélküli eszközök (pl. PC-k és mobiltelefonok) nem kereshetik a Wi-Fi neved. Ahhoz, hogy egy vezeték nélküli eszközt csatlakoztass a rejtett Wi-Fi hálózatra, be kell írnod a helyes Wi-Fi nevet.
A számítógéped IP és MAC címének társítása hatékonyan védhet az ARP hamisítás támadásai ellen. A társítás után a támadók nem fogják tudni használni az ARP hamisítási technikákat az IP címének ellopására.
A beépített tűzfal megvédhet a DoS/ARP támadásoktól és az otthoni hálózat közötti adatkommunikáció beolvasával.
Támogatja a DMZ funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a DMZ internet host legyen, míg más eszközöket a tűzfal védi. Például egy szerver beállításakor beállíthatja a külső hálózathoz csatlakoztatott számítógépet DMZ-host-á, hogy lehetővé tegye internetes szolgáltatások nyújtását, miközben biztosítja az otthoni hálózat többi eszközének biztonságát.
A HUAWEI Router WS318N támogatja a PAP-t és CHAP-t a biztonságos jelszó átvitel érdekében.

Energiatakarékos tulajdonságok
A router három különböző energiatervet támogat: átjátszási mód (legnagyobb teljesítmény), standard üzemmód és alvó üzemmód (legalacsonyobb teljesítmény) a különböző igények kielégítéséhez a nap különböző időpontjában és különböző környezetekben.
A Wi-Fi időzítő lehetővé teszi számodra, hogy egy bizonyos időre (például éjfél után vagy munkaidőben) kikapcsold a Wi-Fi-det, az energiafogyasztás csökkentése érdekében.
Szülői felügyelet
A szülői felügyelet funkció lehetővé teszi számodra, hogy internet hozzáférési limitet állíts be és korlátozd a hozzáférést bizonyos weboldalakhoz, hogy a családtagjaidat biztonságban tartsd.
Router menedzsment
A router web-alapú kezelő oldalára a számítógépről, mobiltelefonodról vagy a táblagépéről férhet hozzá. Másik lehetőségként letöltheti és telepítheti a HUAWEI SmartHome alkalmazást mobiltelefonjára vagy táblagépére a gyorsabb konfigurálás érdekében.
NAT és NAPT (RFC 1631, RFC 2663, RFC 2766, és RFC 3022)
DHCP szerver és kliensek
A DHCP szerver automatikusan hozzárendelheti az IP címet, az átjárót és a DNS-t.
DDNS és DNS proxy-k
A router a dinamikus WAN IP-jét társítja egy rögzített domain névhez. Ez lehetővé teszi, hogy rögzített domain nevet használjon a router szolgáltatásaihoz az interneten keresztül történő eléréshez, ahelyett, hogy manuálisan ellenőriznie kellene a router WAN IP címét.
Universal Plug and Play (UPnP)
A LAN-ban lévő számítógépek kérhetik a router-t, hogy automatikusan váltson portot. Ez lehetővé teszi az internethez csatlakoztatott számítógépek számára, hogy szükség esetén hozzáférjenek bármilyen LAN számítógép (például az MSN Messenger és az UPnP protokollokat támogató alkalmazások) erőforrásaihoz, lehetővé téve egy stabilabb hálózat élvezését online videók megtekintésekor vagy az alkalmazások fájlok letöltéséhez.

Termék specifikációk:
Chipset-ek
CPU: RTL8197FNT
600 MHz processzor
RAM és Flash Memory
RAM: 64 MB DDR2
Flash memory: 16 MB NOR FLASH
Wi-Fi
802.11b/g/n (akár 300 Mbit/s egy 2.4 GHz Wi-Fi hálózaton keresztül)
A 2.4 GHz-es Wi-Fi hálózat lehetővé teszi akár 32 eszköz csatlakozását.
Advanced Encryption Standard (AES) és Temporal Key Integrity Protocol (TKIP) támogatottak.
WPA1.0 és WPA2.0 PSK támogatott.
The 2.4 GHz-es hálózat 13 csatornát támogat: 1 - 13
Csatlakozók
WAN Ethernet csatlakozó
10/100 Mbit/s self-adaptive Ethernet csatlakozó: 1
LAN Ethernet Csatlakozó
10/100 Mbit/s self-adaptive Ethernet csatlakozók: 2
Áramforrás Specifikáció
Áramforrás: 12V DC, 1 A
Energiafogyasztás: < 6W
Bemeneti feszültség: 100 - 240V AC
Kimeneti feszültség: 50 – 60 Hz
Fizikális specifikációk
Méret: 169mm x 115mm x 27.6mm (Hosszúság x Szélesség x Magasság)
Csomagolás méret: 270mm x 156mm x 55mm (Hosszúság x Szélesség x Magasság)
Súly csomagolás nélkül: kb. 153 g
Súly csomagolással: kb. 370 g
Működési hőmérséklet: 0°C - 40°C (32°F to 104°F)
Tárolási hőmérséklet: -40°C - +70°C (-40°F to +158°F)
Működési páratartalom: 5% - 95% RH (nem lecsapódó)
Tárolási páratartalom: 5% - 95%, (nem lecsapódó)

Szín
Fehér
Az adatlapon található információk a gyártó által megadott adatok. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni. Az oldalon látható kép illusztráció.
Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS