EASYPHONE EP770 Red

Márka: EVOLVEO
Cikkszám: 500615
Gyártói cikkszám: SGM EP-770-FPR
EAN: 8595683202305
Mennyiségi egység: db
Az ár megtekintéséhez kérjük, jelentkezz be!
db
Kosárba
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Letöltések

EasyPhone FP - Elegáns felnyitható telefon 2,8"-os kijelzővel, precíz SOS-helymeghatározással, esésérzékelővel és kiegészítő kijelzővel
Az EasyPhone FP hasonló az EasyPhone XG-hez, de felnyitható kialakítású. Ezen kívül egy további energiatakarékos kijelzőt is kínál, amely folyamatosan tájékoztatja Önt az összes szükséges adatról.
Nagyszerűen olvasható 2,8"-os kijelző, könnyen kezelhető és áttekinthető menüvel.
Az EVOLVEO EasyPhone FP világos és egyszerű menüvel, nagyméretű, praktikus gombokkal és finoman profilozott felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelést és megakadályozza, hogy kicsússzon a kezéből. Nyolc gyorstárcsázót lehet beállítani a kedvenc számok hívásához, vagy használhatja a Photo Contacts funkciót.


A kiegészítő kijelzővel nem fog lemaradni semmiről
A telefon egy második kiegészítő kijelzővel van felszerelve, amely mindig be van kapcsolva. Zárt telefon esetén láthatja az aktuális időt, dátumot, a bejövő hívásokról, nem fogadott hívásokról, bejövő SMS-ekről szóló értesítéseket, az akkumulátor állapotát és a jel minőségét. A telefon úgy lett optimalizálva, hogy még akkor is elkerülje az akkumulátor gyors lemerülését, ha a másodlagos kijelzőn folyamatosan adatok jelennek meg.


SOS hívás és SMS helymeghatározással
A telefon SOS-gombbal van felszerelve, amelynek megnyomása után a telefon automatikusan tárcsázza az előre beállított számokat, és vészhelyzeti üzenetet küld nekik, beleértve a tartózkodási helyére vonatkozó információkat is. Lehetőség van legfeljebb öt hívható telefonszám kiválasztására és SMS küldésére.


A helymeghatározás három szintje
A telefon három különböző technológiát használ a helymeghatározáshoz, az aktuális elérhetőségtől függően: GPS-jel, WiFi és GSM-mobilhálózat. E technológiák mindegyike korlátozottan alkalmas a helymeghatározásra, de ezek kombinálásával a telefon képes a legpontosabb eredményt adni egy adott időpontban. A GPS-jelek például nem megbízhatóak az épületekben, ezért a telefon a WiFi segítségével pontosan meg tudja határozni az Ön tartózkodási helyét. Ha legalább két WiFi hálózat elérhető a telefon hatótávolságán belül, a telefon akár az épületen belül is meghatározza a pontos tartózkodási helyet. Ez jelentősen megnöveli a megtalálásuk sikerességének arányát.


A jelenlegi GPS-helyzet lekérdezése egy másik telefonról
A telefon lehetővé teszi, hogy SMS-t küldjön az aktuális tartózkodási helyével egy másik telefonra. Ez akkor lehet fontos, ha például nem tudja elérni a telefon tulajdonosát. A telefonján beállíthatja azon személyek névjegyeit, akik jogosultak ellenőrizni ezt a helyet.

SOS esésérzékelő
Ez az egyik olyan helyzet, amikor segítséget kell hívni, lehet ez egy esés a lépcsőn, vagy a jégen. Ezekre a helyzetekre a telefon el van látva esésbiztonsági érzékelővel. Egy intelligens érzékelő képes felmérni, hogy baleset történt-e, és automatikusan elkezdi tárcsázni az előre beállított számokat és SMS-t küldeni. Ha téves riasztásról van szó, a funkció könnyen kikapcsolható.


3.0Mpx kamera vakuval
A telefon kiváló minőségű kamerával rendelkezik, nagy teljesítményű LED vakuval, amely a telefonon található külön gombbal kapcsolható be és azonnal használható. A fényképek ezután elmenthetők vagy elküldhetők például MMS üzenetként.


Fényképes kapcsolatok és gyorstárcsázás
A könnyű hívás érdekében a telefon fel van szerelve a fényképes kapcsolatok funkcióval. A nyolc kiválasztott névjegyhez egy fénykép is hozzáadható, hogy könnyebb legyen azonosítani a hívót. Egyszerűen csak nyomjon meg egy gombot a fényképes kapcsolat menüjének előhívásához. A többi tíz kapcsolat eléréséhez a 2-9 számoknak megfelelő gyorshívó gombok, valamint az M1 és M2 gombok rendelhetők.


Dedikált gombok a könnyű kezelhetőségért
Azért, hogy a telefon kezelése igazán egyszerű legyen, több különálló gombbal rendelkezik. A mechanikus feloldó gomb megkönnyíti a billentyűzet feloldását vagy lezárását. A többi gomb a hangerőszabályzó, a zseblámpa, a kamera vagy a fényképezőgép kapcsolóit szolgálja.

Beépített FM rádió
A beépített FM rádió automatikus állomáshangolással és egy nagy teljesítményű hangszóróval együtt még élvezetesebbé teszi kedvenc állomásainak hallgatását.


Főbb jellemzők
egyszerű használat
nagyméretű, 2,8"-os színes kijelző
mindig elérhető kiegészítő kijelző
minőségi 3.0Mpx-es kamera vakuval
Fotókapcsolatok
SOS gomb segélyhívásokhoz és SMS-ekhez helymeghatározással
SOS esésérzékelő
GPS-helyzet, helymeghatározás lekérése egy másik telefonról
FM rádió
erős hangszóró az FM rádióhoz és a csengőhangokhoz
állvány a könnyű töltéshez
Hosszú akkumulátor-üzemidő az 1000 mAh-s akkumulátorral
Kijelző felbontása 320 x 240 px
Külön billentyűzet gombok
Fény, amely akkor is világít, ha a telefon ki van kapcsolva
Dedikált gomb a fényképezőgép és a fényképes kapcsolatok számára
GSM/GPRS 850/900/1 800/1 900 MHz
MMS üzenet küldésének támogatása
Bluetooth
Négy felhasználói profil
Gyors hozzáférés 10 fontos telefonos kapcsolathoz
Rezgő csengőhang
Képnézegető
Zenelejátszó
Digitális hangfelvevő (diktafon)
Naptár
Ébresztőóra
Feladatlista
Számológép
MicroSDHC kártya behelyezésének lehetősége
SIM kártya mérete: microSIM
A telefonon tárolt névjegyek maximális száma: 300
3,5 mm-es fejhallgató bemenet
Li-ion akkumulátor 1 000 mAh
A telefon méretei: 120 x 58 x 14 mm
Súlya 93 g akkumulátorral
A csomag tartalmazza
Evolveo EasyPhone FP mobiltelefon
töltő állvány
230 V-os hálózati töltő
stereo fülhallgató kihangosítóval
felhasználói kézikönyv

Utoljára megtekintett termékek

Az ár megtekintéséhez kérjük,
jelentkezz be!
db
EASYPHONE EP770 Red
500615