Mill Senses intelligens levegőminőség érzékelő, fehér, 1db

Márka: Mill
Cikkszám: 501613
Gyártói cikkszám: SENSE
EAN: 7090019824240
Mennyiségi egység: db
Az ár megtekintéséhez kérjük, jelentkezz be!
db
Kosárba
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Letöltések

A jó beltéri levegőminőség a jó egészség előfeltétele. A Mill Sense folyamatosan tájékoztatja Önt és naprakészen tartja háztartása beltéri levegőminőségéről és klímájáról. Akár útközben, akár otthonában, egészséges beltéri körülményeket biztosíthat az ön és családja számára.

 

Egyszerű lépésekkel javíthatja a beltéri levegő minőségét, az első lépés a lehetséges problémák tudatosítása és annak megértése, hogy mit kell javítani.

Páratartalom
A túlzott páratartalom penészgombásodást okozhat, és asztmához és allergiához vezethet. A jó beltéri szellőzés ezért különösen fontos zuhanyzás, ruhaszárítás és/vagy főzés közben. A száraz levegő szintén problémás lehet, különösen télen. Ez olyan otthoni károkat okozhat, mint például a fapadló és a bútorok nyikorgása vagy repedezése. Az új építési technikáknak köszönhetően az új házakban a beltéri relatív páratartalom gyakran az ajánlott értékek alá csökken, ami részben a jó szigetelésnek köszönhető. A párásító/ párátlanító például megoldást jelenthet az ajánlott páratartalom elérésére a lakásban. Az ajánlott páratartalom: 30-60%. Maximális pontosság: relatív páratartalom érzékelő ±2,0% RH

TVOC
Az összes illékony szerves vegyületek (TVOC) a levegőben lévő vegyi anyagok és toxinok, amelyeket olyan mindennapi tárgyak bocsátanak ki, mint a festék, a bútorok és a tisztítószerek. Nagy koncentrációban károsak lehetnek, irritációt okozhatnak a szemben, az orrban és a torokban. Az expozíció szintjétől és hosszától függően a TVOC-k súlyosabb egészségkárosodást is okozhatnak a májban és a vesében. A Mill Sense a következő TVOC-okat méri: Alkoholok, aldehidek, ketonok, szerves savak, aminok, alifás és aromás szénhidrogének. Ajánlott TVOC-szint: < 220 ppb. Egy légtisztító például képes biztosítani, hogy a TVOC-szint az ajánlott értéken belül legyen.

Hőmérséklet
Az egészséges beltéri klíma a hőmérséklet állandóságával kezdődik. A beltéri hőmérséklet hatással van az egészségre (például a betegségek / légúti fertőzések megelőzésére), a teljesítményre és az általános komfortérzetre. A nem használt helyiségekben sem ajánlott teljesen kikapcsolni a beltéri fűtést, mivel a páratartalommal együtt penészesedéshez vezethet. Csatlakoztassa a Mill Sense-t például a Mill WiFi fűtőberendezésekhez a pontosabb hőmérséklet-szabályozás érdekében. A stabil, kényelmes hőmérséklet személyre szabható és a napi rutinokhoz igazítható. Ajánlott hőmérséklet: 18-25°C. Maximális pontosság: Hőmérsékletérzékelő ±0,15°C

ECO2
Az eCO2 a levegőben lévő szén-dioxid (CO2) becsült koncentrációs szintjére utal. A CO2 közepes vagy magas szintje fejfájást és fáradtságot okozhat, a magasabb koncentráció pedig hányingert, szédülést és hányást. Az eCO2 mérés a VOC mérésből kerül kiszámításra - ha jelentős VOC koncentráció van jelen, az eCO2 mérés magasabb lesz, mint a tényleges CO2 szint. Az ajánlott eCO2-szint fenntartásához fontos a jó szellőzés és a rendszeres szellőztetés. Ajánlott eCO2-szint: <1200 ppm. 

 

•    Beépített WiFi
•    Felhasználóbarát Mill app
•    Vezeték nélküli
•    Tölthető
•    Szín: Fehér
•    Működési hőmérséklet: 5-35 Celsius fok
•    Újratölthető: kb. 6 hónap működés (USB type C kábel a csomag része)
•    Termék méret (Sz x Mé x Ma cm): 7.0 x 3.0 x 7.0 cm
•    Modell: SENSE

Kapcsolódó letöltések

Megnevezés
Dátum
Fájltípus
Méret
Mill Sense használati utasítás
2022.09.29.
Fájltípus
468,29 KB

Utoljára megtekintett termékek

Az ár megtekintéséhez kérjük,
jelentkezz be!
db
Mill Senses intelligens levegőminőség érzékelő, fehér, 1db
501613