Bazsalikom növénykapszula 3 db

Márka: ClicknGrow
Cikkszám: 501717
Gyártói cikkszám: SGR3X3
EAN: 4742793007199
Mennyiségi egység: db
Kifutó
Az ár megtekintéséhez kérjük, jelentkezz be!
remove_circle
add_circle
db
Kosárba
cart
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Letöltések

Termesszen friss bazsalikomot beltéri fűszerkertjében!

A bazsalikomot nem véletlenül nevezik a fűszernövények királyának. Nagyszerű A-vitaminforrás, könnyen növekszik, és a pizzától a tésztán át a salátákig mindenhez ad ízt.
A bazsalikom át fogja alakítani az étel ételélményeit és az egészségét.

A Click & Grow bazsalikom előnyei:
Az aromás bazsalikom ami egy beltéri fűszerkert tökéletes kiegészítője.
A bazsalikom nagyszerű vitamin- és antioxidánsforrás
A bazsalikom termesztése 100%-ban problémamentes a Click & Grow beltéri fűszerkertben.

Ocimum basilicum

Ehető növény.

Csírázik: 7 - 14 nap alatt

Betakarítás: 12 hétig

A legjobban növekszik: 18°C - 30°C

Ennél a fűszernövénynél nincs korlátozva a kapszulánkénti palánták száma. Csak hagyja, hogy mind kinőljön!
A bazsalikom termesztéséhez mindössze egy lámpakarra van szükség. Ha a szárak már majdnem hozzáérnek a lámpához, csak vágja vissza őket.
A bazsalikom szárának metszése megakadályozza, hogy virágozzanak és kesernyés ízük legyen. De ha azt szeretné, hogy a bazsalikom virágozzon, ne vágja tovább a növényt, hanem hagyja nőni! Ha továbbra is szeretné betakarítani a leveleket, folytassa a metszést.
A bazsalikom szereti, ha vágják! Alkalmanként egyes leveleket is eltávolíthat... De a növekedés érdekében ajánlott az egész csúcs lecsípése - ez néhány héten belül két új hajtást növeszt, és növeli a termést.
Maradt néhány bazsalikomlevél? Ne aggódj, a bazsalikom remekül szárítható, így később is élvezheted.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bazsalikom egynyári növény. Nem tart örökké. Ha már több mint tizenkét hét telt el, és a növény elöregedettnek tűnik, ideje kicserélni a kapszulát.

A növények termesztése számos előnnyel jár

A szobanövények bizonyítottan javítják az egészséget, csökkentik a stresszt, javítják a levegő minőségét és az általános boldogságot.

Az az álmunk, hogy mélyebb kapcsolatot teremts a növényekkel. A könnyen használható szobakertek létrehozásával minden otthonban, óvodában, iskolában és irodában lehetővé tesszük ezt a kapcsolatot.

A növények világunk csendes gyógyítói. Javítják fizikai, szellemi és lelki egészségünket. Hisszük, hogy mindenki megérdemli, hogy megtapasztalja ezeket az előnyöket. Termékeinket úgy tervezzük, hogy fenntarthatóak, megbízhatóak és teljesen automatizáltak legyenek. Több mint 12 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a világ vezető intelligens beltéri kert gyártója.

Szeretnél valami csodálatosat termeszteni? Előre ültetett kapszulakollekciónkban mindent megtalálsz. Válassz a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, virágok és variációk széles választékából, hogy a Click & Grow okos keretedben termeszthesd.

Kísérletező kedvedben vagy? Használjd a “Grow Anything” kapszuláinkat, hogy a saját magjaidat termeszthesd az intelligens talajunk továbbfejlesztett változatában.

A kapszulák egyedi ápolási tanácsokkal és hasznos infrormációkkal vannak ellátva, hogy a lehető legjobb termesztési élményt nyújtsák.

A Click & Grow Intelligens Föld elvégzi a munkát

A NASA technológiája által inspirált Intelligens Föld tökéletes környezetet teremt a növények számára.

Az Intelligens Föld a nanoszerkezeten belül egyenletesen eloszlatja a vizet, így a növények gyökerei mindig hozzáférnek a vízhez.

Biztosítja, hogy a növények pH-szintje tökéletes legyen, és a víz, az oxigén és a tápanyagok optimális konfigurációjához jussanak.

A termesztőközeg természetes, megújuló anyagokból készül, és nem tartalmaz növényvédő szereket, gombaölő szereket, hormonokat vagy más káros anyagokat.

A Click & Grow APP

A Click & Grow alkalmazás a tökéletes termesztőtárs. Az alkalmazás teljesen ingyenes, és időzített növényápolási tippeket ad, hogy még könnyebbé tegye a kertészkedést.

Egyszerűen töltsd le, regisztráljd kerted, és add hozzá az elültetett növényeket. Miután megadtad egy kapszula behelyezési időpontját, az alkalmazás hasznos tippeket ad arra vonatkozóan, hogy mikor és hogyan kell betakarítani.

Emellett oktatóvideókat is tartalmaz, amelyek segítségével bárki beltéri kertészkedési virtuózzá válhat. Ezen felül tartalmaz egy katalógust, amely lehetővé teszi, hogy böngészhess teljes növénykollekciónkban, és általános ápolási tippeket olvashass.

Utoljára megtekintett termékek

Kifutó
Az ár megtekintéséhez kérjük,
jelentkezz be!
remove_circle
add_circle
db
cart
Bazsalikom növénykapszula 3 db
501717