Erdei szamóca növénykapszula 3 db

Márka: ClicknGrow
Cikkszám: 501713
Gyártói cikkszám: SGR24X3
EAN: 4742793007410
Mennyiségi egység: db
Kifutó
Az ár megtekintéséhez kérjük, jelentkezz be!
remove_circle
add_circle
db
Kosárba
cart
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Letöltések

Termesszen otthon egész évben szamócát!

A kőkorszak óta fogyasztott vadon termő szamócáról köztudott, hogy segít az idegrendszernek, hasznos a fáradtság ellen, és visszaszorítja a bőr öregedését.

A vadon termő szamóca gyümölcse ízletes, és termesztik lekvár, szószok, likőrök, kozmetikumok és alternatív gyógyászat alapanyagaként.

Click & Grow eper előnyei:
A szamóca a világ egyik legédesebb és legkedveltebb gyümölcse.
Egész évben termeszthet édes szamócát.
A vadon termő szamóca     szuperegyszerű a Click & Grow kertben.
A kertből a tányérra kerülő élményt a saját konyhájában szerezheti meg.


Fragaria vesca


Csírázik: 14 nap alatt

Betakarítás: 12 - 18 hétig

A legjobban nő: 18°C - 26°C

A vadszamóca termesztése során kerülje el a tartály túltöltését vízzel. Gyökerei érzékenyek a túlzott nedvességre és hajlamosak a gyökérrothadásra.
Ha egy kapszulában több mag csírázik, ritkítsa meg, és hagyjon kapszulánként legfeljebb két palántát nőni. Ez biztosítja, hogy elegendő hely és tápanyag álljon rendelkezésre a növények számára a virágzáshoz.
Ne feledje, hogy amint a növénye virágzik, kézzel kell beporozni. Ezt úgy teheti meg, hogy óvatosan megrázza a növényt, hogy a virágpor átkerüljön az egyik virágról a másikra.
Amint a növényed elkezdte hozni az első terméseket, vágjon vissza néhányat a legmagasabb levelek közül a szárával együtt, hogy több fény jusson középre. Hamarosan újabb zöld levelek és virágszárak fognak megjelenni.

A növények termesztése számos előnnyel jár

A szobanövények bizonyítottan javítják az egészséget, csökkentik a stresszt, javítják a levegő minőségét és az általános boldogságot.

Az az álmunk, hogy mélyebb kapcsolatot teremts a növényekkel. A könnyen használható szobakertek létrehozásával minden otthonban, óvodában, iskolában és irodában lehetővé tesszük ezt a kapcsolatot.

A növények világunk csendes gyógyítói. Javítják fizikai, szellemi és lelki egészségünket. Hisszük, hogy mindenki megérdemli, hogy megtapasztalja ezeket az előnyöket. Termékeinket úgy tervezzük, hogy fenntarthatóak, megbízhatóak és teljesen automatizáltak legyenek. Több mint 12 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a világ vezető intelligens beltéri kert gyártója.

Szeretnél valami csodálatosat termeszteni? Előre ültetett kapszulakollekciónkban mindent megtalálsz. Válassz a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, virágok és variációk széles választékából, hogy a Click & Grow okos keretedben termeszthesd.

Kísérletező kedvedben vagy? Használjd a “Grow Anything” kapszuláinkat, hogy a saját magjaidat termeszthesd az intelligens talajunk továbbfejlesztett változatában.

A kapszulák egyedi ápolási tanácsokkal és hasznos infrormációkkal vannak ellátva, hogy a lehető legjobb termesztési élményt nyújtsák.

A Click & Grow Intelligens Föld elvégzi a munkát

A NASA technológiája által inspirált Intelligens Föld tökéletes környezetet teremt a növények számára.

Az Intelligens Föld a nanoszerkezeten belül egyenletesen eloszlatja a vizet, így a növények gyökerei mindig hozzáférnek a vízhez.

Biztosítja, hogy a növények pH-szintje tökéletes legyen, és a víz, az oxigén és a tápanyagok optimális konfigurációjához jussanak.

A termesztőközeg természetes, megújuló anyagokból készül, és nem tartalmaz növényvédő szereket, gombaölő szereket, hormonokat vagy más káros anyagokat.

A Click & Grow APP

A Click & Grow alkalmazás a tökéletes termesztőtárs. Az alkalmazás teljesen ingyenes, és időzített növényápolási tippeket ad, hogy még könnyebbé tegye a kertészkedést.

Egyszerűen töltsd le, regisztráljd kerted, és add hozzá az elültetett növényeket. Miután megadtad egy kapszula behelyezési időpontját, az alkalmazás hasznos tippeket ad arra vonatkozóan, hogy mikor és hogyan kell betakarítani.

Emellett oktatóvideókat is tartalmaz, amelyek segítségével bárki beltéri kertészkedési virtuózzá válhat. Ezen felül tartalmaz egy katalógust, amely lehetővé teszi, hogy böngészhess teljes növénykollekciónkban, és általános ápolási tippeket olvashass.

Utoljára megtekintett termékek

Kifutó
Az ár megtekintéséhez kérjük,
jelentkezz be!
remove_circle
add_circle
db
cart
Erdei szamóca növénykapszula 3 db
501713