Koktélparadicsom növénykapszula 3 db

Márka: ClicknGrow
Cikkszám: 501712
Gyártói cikkszám: SGR5X3
EAN: 4742793007304
Mennyiségi egység: db
Az ár megtekintéséhez kérjük, jelentkezz be!
db
Kosárba
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Letöltések

Termesszen mini paradicsomot otthon! 
A mini paradicsom önálló termesztése végigvezet a sikeres növekedés minden fontos kertészeti szakaszán. Ne aggódj, ha még nincs tapasztalatod - mi itt vagyunk, hogy minden lépésnél támogassuk az utadat. A végén finom, szuper egészséges gyümölcsökkel jutalmazunk, amelyeket saját magad termesztettél.

A paradicsomgyümölcsök rengeteg rostot, valamint vitaminokat és likopint tartalmaznak, amely antioxidáns, és csökkenti bizonyos betegségek kockázatát.

Ha házi termesztésű, friss mini paradicsomot adsz salátáidhoz, koktéljaidhoz és szendvicseidhez, máris nyert ügyed van az egészséggel! 

A Click & Grow mini paradicsom előnyei:
A mini paradicsomot könnyű termeszteni a Click & Grow szobakertben, csak néhány növényápolási tippet kell betartani.
Természetes forrása a rostoknak, vitaminoknak és likopinnak - egy antioxidánsnak, amely csökkenti bizonyos betegségek kockázatát
Tökéletes rágcsálnivalókhoz, salátákhoz, koktélokhoz és szendvicsekhez
A Click & Grow paradicsom íze valóban olyan, mint a nagymama saját termesztésű paradicsomáé.

Lycopersicon esculentum

Csak a gyümölcs ehető! A növény többi része mérgező!!

Csírázik: 14 nap alatt

Betakarítás: 14 - 18 hétig

A legjobban a következő hőmérsékleten fejlődik: 20°C - 35°C

Kérjük, vegye figyelembe! A Mini paradicsomnak csak az érett termése ehető, a növény többi része mérgező, ezért nem fogyasztható.
A csírázási folyamatot felgyorsíthatja, ha a hőmérsékletet 26°C-ra (79°F) emeli.
A paradicsom szereti a meleget és utálja a hirtelen hőmérsékletváltozásokat, pl. a hűvös szellőt. Jól fejlődik azonban meleg éghajlaton.
Ha több mag csírázik ki, hagyjon egy palántát növekedni hüvelyenként, hogy elegendő helyet és tápanyagot biztosítson a növény számára a növekedéshez.
A Mini paradicsom növényt ne vágja le vagy metszse meg termés előtt - A termés és a virágok a növény tetején fognak megjelenni.
Ha a növénye virágzik, a kis sárga virágait kézzel kell beporozni ahhoz, hogy termést hozzon. Ezt úgy teheti meg, hogy óvatosan megrázza a növényt, vagy a kezével vagy egy kis ecsettel hordja a virágport az egyik virágról a másikra.
A beporzás után egy kis időbe telik, amíg a gyümölcsök kialakulnak. Hagyja, hogy a sárga szirmok maguktól lehulljanak. Vegye figyelembe, hogy nem minden virágból lesz gyümölcs.
A Mini paradicsom erősen determinált növekedésű. Törpe méretétől függetlenül hamarosan karózásra van szüksége, hogy feljebb nőjön és meghozza a sok nehéz gyümölcsöt. 
Ahogy a paradicsomod érik, a növény elkezd bomlani és némi száraz levelet elhullat. Ez egyszerűen csak a természet rendje és módja!

A növények termesztése számos előnnyel jár

A szobanövények bizonyítottan javítják az egészséget, csökkentik a stresszt, javítják a levegő minőségét és az általános boldogságot.

Az az álmunk, hogy mélyebb kapcsolatot teremts a növényekkel. A könnyen használható szobakertek létrehozásával minden otthonban, óvodában, iskolában és irodában lehetővé tesszük ezt a kapcsolatot.

A növények világunk csendes gyógyítói. Javítják fizikai, szellemi és lelki egészségünket. Hisszük, hogy mindenki megérdemli, hogy megtapasztalja ezeket az előnyöket. Termékeinket úgy tervezzük, hogy fenntarthatóak, megbízhatóak és teljesen automatizáltak legyenek. Több mint 12 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a világ vezető intelligens beltéri kert gyártója.

?

Szeretnél valami csodálatosat termeszteni? Előre ültetett kapszulakollekciónkban mindent megtalálsz. Válassz a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, virágok és variációk széles választékából, hogy a Click & Grow okos keretedben termeszthesd.

Kísérletező kedvedben vagy? Használjd a “Grow Anything” kapszuláinkat, hogy a saját magjaidat termeszthesd az intelligens talajunk továbbfejlesztett változatában.

A kapszulák egyedi ápolási tanácsokkal és hasznos infrormációkkal vannak ellátva, hogy a lehető legjobb termesztési élményt nyújtsák.

A Click & Grow Intelligens Föld elvégzi a munkát

A NASA technológiája által inspirált Intelligens Föld tökéletes környezetet teremt a növények számára.

Az Intelligens Föld a nanoszerkezeten belül egyenletesen eloszlatja a vizet, így a növények gyökerei mindig hozzáférnek a vízhez.

Biztosítja, hogy a növények pH-szintje tökéletes legyen, és a víz, az oxigén és a tápanyagok optimális konfigurációjához jussanak.

A termesztőközeg természetes, megújuló anyagokból készül, és nem tartalmaz növényvédő szereket, gombaölő szereket, hormonokat vagy más káros anyagokat.

?
?

A Click & Grow APP

A Click & Grow alkalmazás a tökéletes termesztőtárs. Az alkalmazás teljesen ingyenes, és időzített növényápolási tippeket ad, hogy még könnyebbé tegye a kertészkedést.

Egyszerűen töltsd le, regisztráljd kerted, és add hozzá az elültetett növényeket. Miután megadtad egy kapszula behelyezési időpontját, az alkalmazás hasznos tippeket ad arra vonatkozóan, hogy mikor és hogyan kell betakarítani.

Emellett oktatóvideókat is tartalmaz, amelyek segítségével bárki beltéri kertészkedési virtuózzá válhat. Ezen felül tartalmaz egy katalógust, amely lehetővé teszi, hogy böngészhess teljes növénykollekciónkban, és általános ápolási tippeket olvashass.

Utoljára megtekintett termékek

Az ár megtekintéséhez kérjük,
jelentkezz be!
db
Koktélparadicsom növénykapszula 3 db
501712