Vegyes Virág növénykapszula 9 db

Márka: ClicknGrow
Cikkszám: 501735
Gyártói cikkszám: PPMVFX9
EAN: 4742793002439
Mennyiségi egység: db
Az ár megtekintéséhez kérjük, jelentkezz be!
db
Kosárba
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Letöltések

A növények termesztése számos előnnyel jár

A szobanövények bizonyítottan javítják az egészséget, csökkentik a stresszt, javítják a levegő minőségét és az általános boldogságot.

Az az álmunk, hogy mélyebb kapcsolatot teremts a növényekkel. A könnyen használható szobakertek létrehozásával minden otthonban, óvodában, iskolában és irodában lehetővé tesszük ezt a kapcsolatot.

A növények világunk csendes gyógyítói. Javítják fizikai, szellemi és lelki egészségünket. Hisszük, hogy mindenki megérdemli, hogy megtapasztalja ezeket az előnyöket. Termékeinket úgy tervezzük, hogy fenntarthatóak, megbízhatóak és teljesen automatizáltak legyenek. Több mint 12 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a világ vezető intelligens beltéri kert gyártója.

Szeretnél valami csodálatosat termeszteni? Előre ültetett kapszulakollekciónkban mindent megtalálsz. Válassz a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, virágok és variációk széles választékából, hogy a Click & Grow okos keretedben termeszthesd.

Kísérletező kedvedben vagy? Használjd a “Grow Anything” kapszuláinkat, hogy a saját magjaidat termeszthesd az intelligens talajunk továbbfejlesztett változatában.

A kapszulák egyedi ápolási tanácsokkal és hasznos infrormációkkal vannak ellátva, hogy a lehető legjobb termesztési élményt nyújtsák.

A Click & Grow Intelligens Föld elvégzi a munkát

A NASA technológiája által inspirált Intelligens Föld tökéletes környezetet teremt a növények számára.

Az Intelligens Föld a nanoszerkezeten belül egyenletesen eloszlatja a vizet, így a növények gyökerei mindig hozzáférnek a vízhez.

Biztosítja, hogy a növények pH-szintje tökéletes legyen, és a víz, az oxigén és a tápanyagok optimális konfigurációjához jussanak.

A termesztőközeg természetes, megújuló anyagokból készül, és nem tartalmaz növényvédő szereket, gombaölő szereket, hormonokat vagy más káros anyagokat.

A Click & Grow APP

A Click & Grow alkalmazás a tökéletes termesztőtárs. Az alkalmazás teljesen ingyenes, és időzített növényápolási tippeket ad, hogy még könnyebbé tegye a kertészkedést.

Egyszerűen töltsd le, regisztráljd kerted, és add hozzá az elültetett növényeket. Miután megadtad egy kapszula behelyezési időpontját, az alkalmazás hasznos tippeket ad arra vonatkozóan, hogy mikor és hogyan kell betakarítani.

Emellett oktatóvideókat is tartalmaz, amelyek segítségével bárki beltéri kertészkedési virtuózzá válhat. Ezen felül tartalmaz egy katalógust, amely lehetővé teszi, hogy böngészhess teljes növénykollekciónkban, és általános ápolási tippeket olvashass.

Utoljára megtekintett termékek

Az ár megtekintéséhez kérjük,
jelentkezz be!
db
Vegyes Virág növénykapszula 9 db
501735