NOVA 8i, 6/128 GB STARRY BLACK

Márka: Huawei
Cikkszám: 37912
Gyártói cikkszám: 51096KMF
EAN: 6941487218714
Mennyiségi egység: db
Az ár megtekintéséhez kérjük, jelentkezz be!
db
Kosárba
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Letöltések

Dizájn

Szépség a kezedben

A NOVA Széria prémium esztétikáját és dinamikus színeit örökölve a HUAWEI nova 8i kiemelkedő vizuális élményt és kiváló fogást biztosít. A kifinomult NCVM kézműves kivitelezés, a színek és árnyékok csodálatos megjelenítését eredményezi, míg a 4D görbület precízen kidolgozott, lekerekített éleket biztosít a sima tapintás érdekében.

6.67''-os HUAWEI Edgeless Kijelző

Határtalan vizuális élmény, végtelen szórakozás

A 6,67"-os HUAWEI kijelző-test aránya lélegzetelállító 94,7%, amely szuperkeskeny keretettel van ellátva. A 2376 x 1080 FHD+ felbontás és a nagy színskála lehetővé teszi, hogy minden kép csodásan mutasson a kijelzőn, akár videókat nézel, játszol, vagy csak fényképeket böngészel.

66W-os HUAWEI SuperCharge

Indulásra kész

A 66 W-os HUAWEI SuperCharge-ot támogatva, miközben relaxálsz, a telefonod 16 perc alatt tölthető fel 60%-ra, illetve 38 perc alatt teljesen feltölthető. A 4300 mAh-s nagy akkumulátor energiatakarékos AI algoritmusokkal együttműködve egész nap kitartó energiát biztosít.

 

Nagy felbontású kamera

A nagy, fejlett érzékelőnek köszönhetően a 64 MP-es főkamera segítségével élénk részletességgel örökítheted meg a legszebb élményeket. A barátokkal és a családdal töltött pillanatok elmentésre kerülnek, hogy olyan tisztán emlékezhess rájuk, mint abban a pillanatban, amikor megtörténtek.

120° ultraszéles látószögű objektív

Varázslatos kilátás egy képkockában

Fedezz fel a nagyobb perspektívát a 120°-os ultraszéles látószögű kamerával. Egy hegyvonulat, egy csodálatos épület vagy egy nagy csoportkép, mind magával ragadóan megörökíthető egyetlen felvételen.

Fedezd fel az éjszaka titkát

 

A beépített zajcsökkentő algoritmusnak köszönhetően a korábban sötétben rejtőzködő részletek most teljes pompájukban láthatók. Rögzíts gyönyörű éjszakai jeleneteket minden alkalommal, amikor a HUAWEI nova 8i kamerájával fényképezel.

Intelligens játék asszisztens

Magával ragadó játékélmény

A HUAWEI nova 8i összesen 7 beépített antennával és 180 Hz-es érintéses mintavételi frekvenciával biztosítja a rendkívül sima játékélményt erős jel mellett, akár vízszintes, akár függőleges elhelyezéssel játszol.

Utoljára megtekintett termékek

Az ár megtekintéséhez kérjük,
jelentkezz be!
db
NOVA 8i, 6/128 GB STARRY BLACK
37912