XIAOMI Mesh System AX3000 WiFi rendszer, 2 darabos

Márka: XIAOMI
Cikkszám: 501603
Gyártói cikkszám: DVB4287GL
EAN: 6934177743221
Mennyiségi egység: db
Az ár megtekintéséhez kérjük, jelentkezz be!
db
Kosárba
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Letöltések

A Xiaomi mesh rendszere teljes lefedettséget biztosít az összetett otthoni elrendezéshez

Xiaomi Mesh System AX3000 olyan mesh hálózattá egyesül, amely Wi-Fi 6 lefedettséget biztosít az egész otthonban, akár 4000 négyzetméternyi területet lefedve. A Xiaomi Mesh System AX3000 támogatja a hálós hálózatépítést ugyanazzal a modellel és/vagy a Mi Router AX9000-zel, összesen legfeljebb akár 10 eszközzel. A jel automatikusan és zökkenőmentesen vándorol a különböző routerek között, így Ön menet közben is játszhat.

A könnyen használható hálós készlet okos és egyszerűen telepíthető

A Xiaomi Mesh System AX3000 csomagot gyárilag előre konfigurálták, így nincs szükség bonyolult beállításra, és azonnal használatra kész. Mostantól könnyen beléphet a nagysebességű internet korszakába, szakértelem nélkül.

Stabil online kapcsolat egyszerre tőbb eszközhöz

Az intelligens otthonok kora egyre több csatlakoztatott eszközt hoz az otthonokba. Minden Xiaomi Mesh System AX3000 termék 256 MB RAM memóriával rendelkezik, hogy megfeleljen az alkalmankénti összetett, nagyszámú eszközzel rendelkező környezeteknek, például családi összejövetelek vagy partik alkalmával, így a stabil kapcsolódás és a válaszadás időben biztosított.

Egyszerűbb, intelligensebb felhasználói élmény

A Xiaomi Mesh System AX3000 támogatja az intelligens vezérlést a Xiaomi Home/Mi Home alkalmazáson keresztül, leegyszerűsítve a hálózat konfigurálását, így még a kezdő felhasználók is könnyen hozzáférhetnek a nagy sebességű hálózatokhoz.

Utoljára megtekintett termékek

Az ár megtekintéséhez kérjük,
jelentkezz be!
db
XIAOMI Mesh System AX3000 WiFi rendszer, 2 darabos
501603