DeLonghi Nespresso Vertuo Next ENV120.GY Kapszulás kávéfőző

Márka: DeLonghi
Cikkszám: 25130
Gyártói cikkszám: 0132192053
EAN: 8004399015845
Mennyiségi egység: db
Az ár megtekintéséhez kérjük, jelentkezz be!
db
Kosárba
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Letöltések

Centrifusion Technológia


A Vertuo szabadalmaztatott Centrifusion technológiája gondoskodik arról, hogy a kávézás mindig pörgős élmény legyen. A kávé elkészítéséhez egyszerűen csak helyezze a Nespresso kapszulát a kávégépbe, majd nyomja meg a gombot - ennyire egyszerű. A kávégép leolvassa a kapszulákon található egyedi vonalkódot, beállítja a megfelelő elkészítési paramétereket, felfedve a kávé legrejtettebb értékeit a különböző ízjegyektől a crema rétegig, hogy Önnek újra és újra kivételes kávéélményben lehessen része.
A Centrifusion technológia percenként akár több ezer fordulatra is képes, összekeverve az őrölt kávét vízzel, és minden egyes keverék esetében tökéletes eredményt biztosítva.


A Vertuo Next fehér kávéfőző mindig többre törekszik. Bármilyen kávékapszulához is legyen kedve – reggel egy Mug, ebéd után egy Espresso, délután egy Gran Lungo - a Vertuo Nextre mindig számíthat. Önnek csak döntenie kell, hogy éppen milyen kávéélményre vágyik, hiszen a kávéfőző négyféle csészeméretével többféle kávéstílus közül választhat egyetlen gombnyomás segítségével.
A Vertuo Next kapszulás kávéfőző számos előnnyel bír, gazdag színválasztékának és fémfelületeinek köszönhetően Ön is biztosan megtalálja a konyhájába illő kávégépet. A fenntarthatóbb jövőért a kávégép 54 százalékban újrahasznosított műanyagból készült. A kávéfőző további előnye, hogy Wi-Fi- és Bluetooth-kapcsolaton keresztül frissíti a szoftverét, hogy a kávézás élménye mindig tökéletes legyen. Új szintre emeli a ma kávéélményét.


A Vertuo Next kávégépek kizárólag Nespresso Vertuo kávékapszulákkal használhatók.

 

Max. teljesítmény: 1260 W
Víztartály kapacitása: 1.1 l
Szivattyú nyomás: 19 bar
Bemelegedési idő: 30 mp
Programok: Espresso, dupla Espresso, Gran Lungo, Coffee / Mug , Alto
Kivehető víztartály, Automatikus kikapcsolás, Tisztító program, Applikáció kompatibilitás, E-Funkciók, ECO mód, Nespresso App, Bluetooth, Tisztítási és vízkőoldási figyelmeztetés

Utoljára megtekintett termékek

Kifutó
Az ár megtekintéséhez kérjük,
jelentkezz be!
db
DeLonghi Nespresso Vertuo Next ENV120.GY Kapszulás kávéfőző
25130