DeLonghi Nespresso Vertuo Pop ENV90.B Kapszulás kávéfőző

Márka: DeLonghi
Cikkszám: 25145
Gyártói cikkszám: 0132193609
EAN: 8004399024632
Mennyiségi egység: db
Az ár megtekintéséhez kérjük, jelentkezz be!
db
Kosárba
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Letöltések

Centrifusion Technológia
A Vertuo szabadalmaztatott Centrifusion technológiája gondoskodik arról, hogy a kávézás mindig pörgős élmény legyen. A kávé elkészítéséhez egyszerűen csak helyezze a Nespresso kapszulát a kávégépbe, majd nyomja meg a gombot - ennyire egyszerű. A kávégép leolvassa a kapszulákon található egyedi vonalkódot, beállítja a megfelelő elkészítési paramétereket, felfedve a kávé legrejtettebb értékeit a különböző ízjegyektől a crema rétegig, hogy Önnek újra és újra kivételes kávéélményben lehessen része.

A Centrifusion technológia percenként akár több ezer fordulatra is képes, összekeverve az őrölt kávét vízzel, és minden egyes keverék esetében tökéletes eredményt biztosítva.

Erős motor a kiváló kávéhoz
Az ENV90.Y Vertuo Pop kávéfőző 1260 W-os erőteljes motort használ, amely garantálja a gyors és hatékony kávékészítést. A magas teljesítménynek köszönhetően a főzőegység pillanatok alatt felmelegszik, így nincs szükség hosszú várakozásra a friss kávé élvezetéhez.

Egyszerű kezelés és intuitív funkciók
Az ENV90.Y Vertuo Pop kávéfőző egyszerűen használható, még a kezdő kávékedvelők számára is. Csak helyezd be a Nespresso kapszulát, válaszd ki a kívánt kávéadagot, és indítsd el a folyamatot. Az automata kifolyófej és a könnyen kezelhető vezérlőpanel segítségével egyszerűen készíthetsz magadnak vagy vendégeidnek egy ízletes kávékülönlegességet.

 

Termék típusa: Kapszulás kávéfőző
Max. teljesítmény: 1260 W
Víztartály kapacitása: 0.56 l
Szivattyú nyomás: 19 bar
Állítható csészeméret, Automatikus kikapcsolás, Tisztító program, E-funkciók, Nespresso App, WLAN, Bluetooth

Utoljára megtekintett termékek

Kifutó
Az ár megtekintéséhez kérjük,
jelentkezz be!
db
DeLonghi Nespresso Vertuo Pop ENV90.B Kapszulás kávéfőző
25145